Jump to content
Sign in to follow this  
GeneraluD3m3ntu

( GbF ) Model Reclamatie & Informații Importante

Recommended Posts

În această secțiune, poți face o plângere asupra unui membru comun sau unui membru staff. Modelul trebuie respectat si dovezile trebuie să fie solide, altfel plângerea dumneavoastra nu va fi luată in considerare.

 

 

 

Model: 

 

 

 - Nickul tău:

 - Nickul reclamatului: 

 - O scurtă descriere: 

 - Dovezi:

 - Alte detalii: 

 

 

 

Regulament scurt:

 

La plângerile asupra unui membru comun sunt autorizați doar cei cu accesul mai mare de Moderator Global să răspundă si de asemenea, sa dea verdictul. 
La plângerile asupra unui membru staff sunt autorizați doar cei cu accesul mai mare de Administrator (sau Membru VIP) să răspundă si sa dea verdictul, aceste plangeri sunt de fapt TICKETS !  
Plângerile făcute in batjocura vor fi sterse si creatorul topicului va fi sancționat cu 2 WARNING POINTS. De asemenea va fi restricționat de-a face o plangere pentru 1 săptămână.  
Dovezile sunt obligatorii - plângerile fără o dovada solidă nu vor fi luate in considerare.
Intr-o plângere, doar reclamantul si reclamatul au autorizația să răspundă. De asemenea, doar moderatorii au autorizația să răspundă si eventual sa dea verdictul.
Respectă modelul, altfel reclamația nu va fi luată in considerare.
ATENȚIE! Numele topicului trebuie să fie astfel: [Plangere Membru/Staff] [nume], altfel plângerea nu va fi luată in considerare!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×