Jump to content
Sign in to follow this  
GeneraluD3m3ntu

( GbF ) Organizare sedinta in functie de voturi ! (25.12.2018 - 27.12.2018 orele 17:00 - 19:00 PM )

Recommended Posts

Acum o sa dam ocazia sa voteze fiecare ziua si ora la care poate intra si in functie de voturile voastre vom lua o decizie cand vom organiza sedinta si sper eu sa fim in numar cat mai mare.

 

 

Spre deosebire de alte sedinte, aceasta este FOARTE IMPORTANTA !

INFO#1 : Toate gradele de la "Designer" in SUS, inclusiv designerii, sunt obligati sa participe la aceasta sedinta ! ( Administratori, Super-Moderatori, Moderatori , Assistant , Designeri )

INFO#2 : De ce este aceasta sedinta asa importanta ? Deoarece, se vor face PROMOVARI si DECADERI in randul gradelor de pe forum, iar in cazul in care, spre exemplu, un membru este ales pentru o anumita promovare si nu este prezent, atunci i se va lua locul !

IMPORTANT ! : Promovarile vor fi facute dupa urmatoarele aspecte : Vechime, reputatie, aspecte ce vizeaza personalitatea si caracterul membrului ( Certuri, greseli privinid folosirea gradului, abuz etc ) si nu in ultimul rand, ACTIVITATEA, care este cea mai importanta !

 INFO#3 : Nu accept neparticiparea la sedinta din motive "simple" , sunt scutiti doar ce-i care intampina o adevarata problema ! ( Scuza cu microfonul este total exclusa, pentru asta direct REMOVE ! )

INFO#4 : Sedinta se va tine pe TS3

TEMA SEDINTEI : Discutii pe baza promovarilor / decaderilor gradelor ( A TUTROR GRADELOR ) si aspecte diverse ale forumului !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×